Öntapadós Tapéta webshop - ontapadostapeta.eu
Öntapadós Tapéta webshop - ontapadostapeta.eu

Egy dekor csempe matrica mitől lesz konyhai csempematrica?

A konyhai csempematrica valóban nem más mint egy adott méretre gyártott dekorfólia. A kimondottan konyhában történő felhasználás legfőbb oka, hogy milyen mintával és színnel lett készítve - hiszen fontos, hogy a passzoljon, harmonizáljon a konyhabútor és a fal színével.  

A konyha melyik felületén használjuk fel a konyhai csempematricákat?

  • A legkedveltebb a konyhabútor alsó és felső szekrény közötti hátfal csempe burkolására
  • Főzőlap mögötti terület csempe felületeinek burkolására, mivel a 80 fokig hőálló csempematrica nem gyúlékony. Azért a folyamatos nyílt lángot nem szereti 🙂
  • Mosogató tálca mögötti csempe felület burkolására mivel abszolút vízálló csempematricák.
  • Konyha egyéb csempe felületek burkolására is használhatjuk. 
  • Csempe és konyhabútor dekorálására is kiválóan alkalmasak a dekor csempe matricák és falmatricák is.

Láthatod tehát, hogy a konyhai csempematricák jelentős része a régi, divatjamúlt vagy megunt csempék felületének teljes elfedésére alkalmas. Az ilyen felhasználás nagy előnye, hogy meg tudjuk tartani a régi fugák okozta csempe hatást egy új felülettel. Amennyiben régi fuga színe nem passzol az új dekor csempe matricákhoz - könnyen egy erre alkalmas fuga felújító tollal a kívánt színre színezhetjük. 

Hol találom a konyhai csempematrica kínálatot, milyen színek - minták vannak? 

Amennyiben konkrét elképzelésed van színben és mintázatban, akkor a gyorsabb navigálás érdekében fusd át a jobb oldalon lévő oldalsávban a termék kategóriákat - ha mobilon olvasod a cikket akkor görgess le alulra. 

Abban az esetben, ha nincs ötleted és inspirálódni szeretnél, akkor javaslom böngéssz az összes csempematricát összegyűjtő oldalunkon - itt még plusz infókat is találsz a témához.

Mit tegyek ha nem találok megfelelő színű - mintájú vagy méretű csempematricát? 

Mivel a csempematricáink jelentős részét mi állítjuk elő magas minőségű gekkofix és d-c-fix öntapadós tapétákból egy speciális vágógép segítségével - így akkor tudunk neked segíteni, ha az öntapadós tapéta választékból találsz kedvedre való színt - mintát. Majd vedd fel velünk a kapcsolatot és adunk egy gyors ajánlatot a mennyiség és a kiválasztott alapanyag függvénye szerint.  

Az öntapadós csempematrica felragasztása, tisztítása - karbantartás és akár eltávolítása témában olvasd el egy korábbi bejegyzésünket, hogy képbe legyél >> csempematrica kisokos

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

envelopephone-handsetmap-markerbullhorn
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram